Crítiques de botiguers de la Rambla de Celler per la durada de les obres de remodelació


  • Comparteix:

Botiguers de la Rambla del Celler es queixen per les molèsties que generen les obres d'aquesta via. Els comerciants critiquen els reiterats talls de carrer dels últims mesos perquè els afecta en el negoci.

Botiguers de l'eix comercial de la Rambla del Celler consideren que la remodelació d'aquesta zona de la ciutat era necessària i veuen amb bons ulls el projecte. Amb tot, denuncien que les obres estan patint retards i es queixen que alguns treballs fets fins ara no estan ben acabats.

Escoltem les opinions d'alguns botiguers, en declaracions al magazín '25 graus' de Ràdio Sant Cugat.

Botiguers

Les olors són insuportables, les escombraries les han posades, però no les podem utilitzar. / Afecta negativament i les vendes han baixat un 50%. / No es pot aguantar.


La Rambla del Celler, entre els carrers de Cèsar Martinell i de Francesc Moragas, està tallada al trànsit des de principis de mes i fins a començaments de setembre no quedarà oberta. L'actuació que s'està realitzant durant aquests mesos d'estiu és l'enderrocament de l'estructura de formigó que cobreix la riera que passa per sota la rambla.

L'Ajuntament assegura que el pas de vianants i l'entrada als habitatges i comerços de la Rambla del Celler estan garantits mentre duren les obres. El tall de circulació tampoc no afecta l'accés en vehicle a l'establiment Mercadona ni al carrer de Balmes. D'altra banda, l'entrada als carrers del Carme, Gorina, Sant Ramon i Sort es fa per Francesc Moragas.

Alguns botiguers estan aprofitant per fer obres en els seus comerços durant aquests mesos que estarà tallada la rambla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.