Les administracions detecten menys presència del mosquit tigre que l'any passat


  • Comparteix:

El nombre de mosquits tigre s'ha reduït aquest mes a la meitat respecte el mateix període de l'any passat, segons dades de l'Ajuntament i de la Generalitat. Tot i això, l'àrea de Medi Ambient adverteix que a l'agost augmentarà la presència d'aquest insecte.

El nombre d'incidències relacionades amb el mosquit tigre també s'ha reduït respecte l'any passat, segons dades l'Ajuntament. Això es deu al fet que els ciutadans marxen de vacances i s'informen abans sobre com combatre les picades del mosquit.

La tolerància física al mosquit tigre per part dels afectats és més gran, segons explica la tècnica encarregada de la campanya de prevenció, Gisela Chevavi.

Gisela Chevavi

Hi ha més tolerància per part dels ciutadans perquè tenim anticossos


Chevavi no descarta que a l'agost apareguin més mosquits tigre i afegeix que no s'ha de baixar la guàrdia.

Gisela Chevavi

Hi ha una major incidència a l'agost perquè hi ha pluges i la gent està de vacances i no es controlen els petits bassals.


L'Ajuntament i la Generalitat tenen un pla d'ocupació conjunt en relació als equips de visitadors. Aquests equips, que es dediquen a anar per les llars a informar sobre el mosquit tigre, no estan operatius a l'estiu però si des de l'hivern i fins al juny. Està previst seguir amb la tasca l'any que ve perquè és eficaç i ajuda a la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.