L'Associació Catalana per al Parkinson organitza la 2a Caminada Solidària


  • Comparteix:

L'Associació Catalana per al Parkinson ha organitzat la segona edició de la Caminada Solidària pel Parkinson que se celebrarà l'últim diumenge de mes. La marxa popular sortirà del parc Ramon Barnils a les nou del matí i arribarà fins a la masia de Can Borrell.

El període d'inscripcions per participar a la caminada s'obriran dilluns i tots aquells que es vulguin apuntar ho podran fer a la secretaria del Club Muntanyenc o a la recepció del 'Tot Sant Cugat'. Amb la convocatòria de la Caminada Popular, l'Associació Catalana pel Parkinson, vol donar a conèixer la malaltia entre la ciutadania.

Escoltem el coordinador de passejades per Collserola del Club Muntanyenc, Jesús González, explicant els objectius de la passejada.

Jesús González

En primer lloc, sensibilitzar els santcugatencs sobre la malaltia. En segon lloc, mostrar als malalts la nostra solidaritat i recaptar fons per a la rehabilitació.


En la primera edició prop de 300 persones van mostrar la seva solidaritat amb els malalts participant de la caminada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.