Una mostra explica els avantatges del 'car sharing'


  • Comparteix:

Els actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura han continuat durant la tarda del dissabte amb una mostra del servei de 'car sharing' a la plaça dels Quatre Cantons. Els organitzadors han explicat als santcugatencs els avantatges d'aquest sistema de lloguer de cotxes destinat a les persones que només necessiten conduir de tant en tant, un servei força desconegut a Catalunya però que en països com Suïssa té més de 60.000 usuaris.

El servei de 'car sharing' té més de 15 anys d'història en alguns països europeus, però pels catalans encara no és utilitzat amb normalitat, en gran part per culpa que no es coneix el servei.

L'organitzador de la mostra, Josep Sala, explica els avantatges del 'car sharing'.

Josep Sala

Els avantatges bàsicament són dos: l'econòmic, ja que tenir un cotxe val molts diners, i la comoditat, ja que et pots oblidar del manteniment, l'assegurança i de la plaça d'aparcament.


El 'car sharing', segons Sala, també contribueix a reduir el nombre de cotxes i a fer disminuir l'emissió de gasos contaminants.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.