La plaça d'Octavià s'omple de centenars de sardanistes


  • Comparteix:

El 32è Aplec de la Sardana ha reunit aquest diumenge quatre cobles a la plaça d'Octavià. La Principal del Llobregat, la Mediterrània, la Sant Jordi-Ciutat de Barcelona i la Jovenívola de Sabadell han tocat durant tot el dia en un acte que inclòs una exhibició de colles i un concurs de colles improvisades. Durant l'aplec, a més, s'ha estrenat la sardana 'Sempre un somriure', dedicada a Jaume Tubau.

Un miler de persones, segons l'organització, han participat durant tot el dia en aquest aplec sardanista. A diferència de l'any passat, que va ploure, aquest cop el temps ha acompanyat i, sobretot durant la tarda, la plaça s'ha omplert de gom a gom.

Segons la presidenta de l'Entitat Sardanista de Sant Cugat, Laura Tubau, la participació ha estat excepcional.

Laura Tubau

Com que ha anat tan bé ja estem pensant de cara l'any vinent a veure què podem fer.


Durant el matí hi hagut l'exhibició de colles, i durant la tarda el concurs de colles improvisades i un sorteig de diversos productes i regals. Els participants s'han mostrat molt satisfets tant de l'ambient com de l'organització.

Participants

Ja fa anys que ens hem integrat a la sardana, que era una assignatura pendent. L'organització ho fa molt bé, i les cobles són magnífiques.


Un dels moments més especials de l'aplec ha estat quan la cobla Jovenívola de Sabadell ha estrenat la sardana dedicada a Jaume Tubau, un encàrrec de la seva germana Laura al mestre Enric Ortí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.