L'OAMCIC es dóna d'alta del servei de préstec de cotxes 'car sharing'


  • Comparteix:

L'empresa municipal OAMCIC, que inclou Ràdio Sant Cugat, s'ha donat d'alta al servei de 'carsharing'. L'acord servirà perquè els treballadors de l'empresa puguin utilitzar els cotxes compartits sempre que calgui. Aquest sistema funciona a la ciutat des d'aquest any i vol ajudar a reduir l'emissió de gasos contaminants.

Sant Cugat és una de les ciutats de l'àrea metropolitana de Barcelona que ja utilitza el servei de préstec de cotxes, 'carsharing'.

La productora audiovisual, que ja compta amb un cotxe privat, també podrà usar els cotxes dels serveis sempre que sigui necessari. Escoltem el director de l'OAMCIC, Xavier Fornells.

Xavier Fornells

Aquest sistema facilita cotxes amb comoditat. Això ens ha fet pensar utilitzar el 'car sharing' en lloc d'ampliar la nostra flota de vehicles.


ICV ha estat la primera formació política que s'ha donat d'alta del servei. Segons els ecosocialistes, el 'carsharing' és un element imprescindible per a la mobilitat sostenible.

A Sant Cugat el servei està gestionat per l'empresa Avancar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.