Ràdio Sant Cugat porta els seus micròfons a l'IES Sant Cugat per lluitar contra el canvi climàtic


  • Comparteix:

Ràdio Sant Cugat se suma aquest dijous als actes de la Setmana de la Ciència amb un programa en directe des de l'IES Sant Cugat, l'antic Pla i Farreras. El centre educatiu serà l'escenari, durant tot el matí, d'activitats i exposicions sobre el canvi climàtic. El magazín 'Sant Cugat a fons', presentat per Sílvia González, es realitzarà des de l'institut i potenciarà la participació dels alumnes.

Aquest és el tercer any en què l'IES Sant Cugat organitza un conjunt d'activitats dins la Setmana de la Ciència. Enguany, i coincidint amb els 25 anys de Ràdio Sant Cugat, el magazín 'Sant Cugat a fons' dirigit per Sílvia González farà el programa en directe des del gimnàs d'aquest institut en el seu horari habitual, de deu del matí a una del migdia.

La directora del magazín, Sílvia González, explica la iniciativa del programa.

Sílvia González

La idea va sorgir de la mateixa emissora. Hem volgut acostar-nos a conèixer la 'casa' dels estudiants.


Aquests dies, l'IES Sant Cugat està celebrant la Setmana de la Ciència amb activitats i xerrades a càrrec d'experts del món de la ciència. El cap del departament de ciències de l'IES Sant Cugat, Jordi Banyeres, explica com se suma l'institut a aquesta iniciativa.

Jordi Banyeres

Els alumnes fan treballs i participen a tot un conjunt de xerrades per part d'experts.


Entre les activitats previstes, destaca una mostra sobre energies renovables, titulada 'L'exposició del quilovat: una aproximació a la cultura energètica', a càrrec d'Ecoserveis. Es tracta d'una entitat sense ànim de lucre que proporciona productes i serveis en l'àmbit de les enregies alternatives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.