Les víctimes santcugatenques de violència domèstica poden fer ús de la Casa d'Emergència de Rubí


  • Comparteix:

Els santcugatencs ja poden utilitzar la Casa d'Emergència de Rubí per a casos de violència domèstica greu. Aquest servei, compartit amb la ciutat veïna i Castellbisbal, consisteix en la possibilitat d'utilitzar durant una setmana un espai agradable i protegit fins que les autoritats competents es facin càrrec del cas.

La signatura d'aquest conveni oficialitza el servei compartit d'aquesta Casa d'Emergència. Ho ha dit al magazín 'Sant Cugat a fons' la regidora de Cooperació, Immigració i Igualtat, Susana Pellicer, que ha explicat les característiques de la casa.

Susana Pellicer

És un lloc petit, agradable i per situacions extremes. S'hi poden estar durant una setmana.


Per altra banda, Pellicer ha destacat l'èxit del punt de trobada perquè els pares separats o amb problemes puguin entregar els fills a l'altre progenitor sense que s'hagin de veure.

Susana Pellicer

Aquest punt de trobada és un servei que malauradament s'ultilitza molt.


La regidora ha explicat que està previst que s'ampliï aquest servei, actualment situat a la seu de la Creu Roja, per millorar-lo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.