Mas qualifica la tasca de DIR de 'meritòria' en la inauguració del nou club de fitness de Sant Cugat


  • Comparteix:

El conseller en Cap, Artur Mas, ha qualificat de 'molt meritòria' la tasca que ha realitzat l'empresa catalana DIR en els seus 19 anys d'existència. Mas va fer aquesta afirmació en l'acte d'inauguració del club de fitness DIR Sant Cugat, que es va celebrar ahir. A l'acte també van assistir l'alcalde Recoder, la dona del president Pujol, Marta Ferrusola, i el secretari general de l'Esport, Josep Maldonado.

Artur Mas va explicar que DIR ha avançat 'molt ràpid' i que quan passa això amb una empresa les coses no acostumen a anar molt bé. Segons Mas, el cas de DIR ha estat diferent perquè ha sabut avançat ràpidament però 'fent les coses bé i amb molt de seny'.

Artur Mas

Quan les empreses van molt ràpid sempre poden cometre alguna errada, però la gent de DIR ha fet les coses ràpidament i amb molt de seny


De la seva banda, l'alcalde de Sant Cugat Lluís Recoder va dir que 'quan dues grans marques, com DIR i la ciutat de Sant Cugat, s'ajunten les coses sempre surten de manera exitosa'.

Lluís Recoder

DIR i Sant Cugat són dues grans marques, i quan dues grans marques s'ajunten les coses han de sortir sempre de manera exitosa


Coincidint amb l'acte d'inauguració oficial, DIR va celebrar ahir una jornada de portes obertes. El club de fitness DIR Sant Cugat compta amb 5.600 clients i disposa d'unes instal·lacions de 5.400 metres quadrats amb piscines, sales de musculació, pistes de paddle, solàrium, i sala d'Internet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.