Els promotors públics busquen a Sant Cugat la qualitat en l'habitatge protegit


  • Comparteix:

La delegació catalana de l'Associació Espanyola de Promotors Públics i Sòl (AVS) s'ha reunit aquest dijous a Sant Cugat per compartir experiències de construcció d'habitatge social. La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha obert la jornada assegurant que la promoció de vivenda protegida és una 'prioritat' a Sant Cugat i ha destacat la importància de buscar la qualitat dels edificis i la seva adaptació amb l'entorn.

Durant tot el dia, membres de l'associació i tècnics de l'Ajuntament es reuneixen per analitzar les innovacions en l'àmbit de la construcció d'habitatge protegit. La prioritat és compartir models que fomentin l'estalvi d'energia i aconsegueixin edificacions de qualitat. Per al president d'AVS a Catalunya, Ferran Julián, aquest és el principal objectiu que ha d'unir les administracions i les promotores públiques.

Ferran Julián

Hem de donar un punt de qualitat a l'habitatge protegit que és tant o més important que el procés d'accés i que el preu.


La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha felicitat l'associació per la seva tasca i els ha animat a seguir-se reunint per compartir experiències. Pel que fa a la nostra ciutat, Conesa ha destacat l'interés del consistori per construir habitatges per a joves i evitar que marxin de la ciutat.

Mercè Conesa

L'objectiu és que hi hagi un percentatge important de població que hi tingui accés. No ens podem permetre deixar de fer habitatge per a gent jove.


La trobada es completa amb la visita a alguns dels edificis promoguts per l'empresa municipal Promusa per veure sobre el terreny les innovacions que s'estan aplicant a Sant Cugat. Entre d'altres aspectes, els delegats podran visitar la promoció del carrer Mar de la Xina on s'aplica el sistema TECCON d'ús d'energies renovables.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.