Quatre conductors donen positiu als controls d'alcoholèmia aquest cap de setmana


  • Comparteix:

Quatre persones han donat positiu als controls d'alcoholèmia efectuats a Sant Cugat aquest cap de setmana. Tres dels 100 conductors que van passar pel control ordinari efectuat per la Policia Local la nit de dissabte a diumenge van sobrepassar el límit permès. La matinada de divendres es va fer un control puntual a un conductor després que col·lisionés contra una rotonda de la Ronda Nord i també va donar positiu.

Un turisme que circulava a les vuit del matí de divendres va col·lisionar contra la vorera d'una rotonda de la Ronda Nord, va tombar un senyal de circulació i va quedar aturat a la zona ajardinada. El conductor, que va donar positiu al control, va sortir il·lès de l'accident.

La Policia Local també va fer la nit de dissabte a diumenge un control ordinari, pel qual van passar 100 conductors. Ja s'ha instruït la pertinent denúncia administrativa als tres conductors que van sobrepassar el límit permès.

Una patrulla també ha intervingut aquest cap de setmana en un accident que va tenir lloc dissabte a la tarda a l'Avinguda Generalitat, quan un turisme va xocar contra una vorera i un arbre. La conductora, que va resultar ferida, va ser traslladada a la Mútua de Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.