Puja el preu de les targetes de transport públic


  • Comparteix:

La targeta de 10 viatges de transport públic pujarà a 7,20 euros el proper 2008, el que suposa un 4,35% més respecte al preu actual. L'increment se situa per sobre de l'actual inflació interanual de Catalunya.

L'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) ha fet públiques aquest dimarts les tarifes del 2008. El conjunt dels títols integrats de l'ATM, en les quals hi ha els FGC, els autobusos interurbans i la Renfe, per a les sis zones augmentarà el 4,19%. Un increment que és superior a la inflació a Catalunya, que a l'octubre va ser d'un 3,8%.

En concret, el bitllet que pujarà més notablement de preu és el senzill de dues zones, que s'utilitza per anar de Sant Cugat a Barcelona amb els FGC. Aquest passarà de cobrar-se a 1,85 euros a 1,95, un increment del 5,41%.

La majoria d'abonaments adquirits al 2007 es podran utilitzar fins al 29 de febrer mentre que les targetes T-Trimestre i T-Jove seran vàlides fins el 31 de març.

Una de les novetats destacades és que els bitllets caducats es podran canviarper títols nous als centres d'atenció al client, sempre que es pagui la diferència de preu corresponent. El termini màxim per canviar el títol caducat és el 30 de juny del 2008.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.