Els Joves de la Parròquia aconsegueixen 1.500 euros per la campanya 'Un nen, una joguina'


  • Comparteix:

El concert de Nadal organitzat pels Joves de la Parròquia ha aconseguit recaptar prop de 1.500 euros per a la campanya 'Un nen, una joguina', que busca que cap nen de Sant Cugat ni rodalies es quedi sense regal la nit de Reis. Dues corals han interpretat cançons medievals i renaixentistes davant d'unes 300 persones.

El Monestir ha estat l'escenari aquest dissabte de l'actuació de la coral Belles Arts de Sabadell i del Cor Aglepta de Sant Cugat per tal de recollir fons per a la campanya 'Un nen, una joguina'. Entre el preu de l'entrada i les diverses donacions, enguany s'ha arribat a la xifra de 1.484 euros.

La responsable del concert, Elisenda Parellada, explica com s'administraran aquests diners.

Elisenda Parellada

Tenim diverses botigues on la gent pot anar a comprar amb descompte, i nosaltres també comprem les joguines que els nens volen.


Un bon nombre d'entitats esportives, comerços i escoles s'han adherit també a la campanya, i organitzen durant aquests dies diversos actes per recaptar el màxim de diners i fer que cap nen es quedi sense joguina aquestes festes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.