Creu Roja fa una crida als santcugatencs per arribar a les 250 donacions


  • Comparteix:

Creu Roja celebra a Sant Cugat els propers 13 i 16 de desembre la Segona Jornada de Donació de Sang amb l'objectiu d'arribar a les 250 donacions. L'entitat fa una crida als santcugatencs per fer front a la davallada d'estocs que es produeix, sobretot, durant els períodes de vacances com les Festes de Nadal.

La Casa de Cultura serà el dia 13 i durant onze hores la seu d'aquesta segona Jornada que busca arribar a les 250 donacions i fer front a la manca d'estocs que es produeix, sobretot, en períodes de vacances com ara les Festes de Nadal. Segons Elvira Ribó, presidenta del Banc de Sang de Creu Roja, l'objectiu és aconseguir un nombre prou importants de donacions que permeti fer front a les necessitats diàries que tenen els centres hospitalaris:


Sant Cugat registra un índex de 34 donants per mil habitants, una xifra dos punts per sota de la mitja catalana. Segons els responsables d'aquesta campanya que porta per lema "l'oportunitat de donar-te als altres", l'índex òptim se situa entre els 40 i 45 donants.

Elvira Ribó

Quan hi ha una època de vacances els bancs de sang patim un descens en el número de donacions. Aquesta campanya ha de ser un èxit.


Ajuntament i Creu Roja han coincidit a fer una crida a la solidaritats dels santcugatencs. La donació es repetirà dilluns dia 16 a la tarda al Club Muntanyenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.