La plataforma 'Ave pel litoral' reclama el traçat del Vallès per a l'arribada del TGV a Barcelona


  • Comparteix:

La plataforma 'Ave pel litoral' ha presentat aquest dijous a la delegació del govern espanyol a Catalunya l'alternativa del Vallès per fer arribar el TGV a Barcelona. Segons la plataforma, aquest recorregut és 'la millor opció perquè hi ha molta infraestructura feta' i serviria 'de bypass per unir les línies de Barcelona i Madrid cap a França'.

Els Reis Mags de la plataforma 'Ave pel litoral' s'han presentat aquest dijous a la delegació del govern espanyol a Catalunya per oferir tres regals a les administracions que formen part de les comissions de seguiment de les obres del TGV a Barcelona. A banda de portar carbó per als representants del govern espanyol, Generalitat i Ajuntament de Barcelona, per l'actual traçat del TGV pel centre de la ciutat, els reis han presentat també dues alternatives més a aquest projecte. Una és la ja coneguda del pas del TGV pel litoral, mentre que l'altra seria el traçat pel Vallès.

Pere Vallejo és portaveu de la plataforma.

Pere Vallejo

Reclamem el traçat del vallès i l'estació de la Sagrera.


Per la seva banda, els presidents de Renfe i Adif, José Salgueiro i Antonio González, han assegurat que encara no ha arribat el moment oportú per fixar la data per a l'arribada del TGV a Barcelona, però que serà efectiva 'abans del que molts pensen'. Els presidents també han afirmat que la prioritat continua sent la seguretat i el servei de rodalies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.