Una família haurà de tornar un pis públic per no destinar-lo a residència habitual


Temes relacionats

Un exregidor d'ERC, obligat a retornar un pis de protecció oficial (19/jul/07)


  • Comparteix:

Una sentència judicial obliga una família a tornar a l'Ajuntament un pis de protecció oficial per no haver-lo destinat a residència habitual. L'empresa d'habitatge públic municipal Promusa haurà de pagar als demandats la diferència entre el preu de la compravenda i la quantitat pendent del préstec hipotecari.

Promusa va demanar a la família que tornés el pis en comprovar, mitjançant una investigació, que no destinaven el pis a residència habitual, tal com estipula el contracte. Els adjudicataris de l'habitatge s'hi van negar i van argumentar que al pis hi vivien el seu fill, la seva dona i el fill d'aquesta parella. Segons el demandats, els nous residents eren part de la unitat familiar i, per tant, no s'estava vulnerant la clàusula del contracte. Arran d'aquesta negativa, Promusa va presentar una denúncia als jutjats, que han donat la raó a l'Ajuntament.

En altres ocasions, els jutjats de Rubí han obligat altres adjudicataris a retornar pisos de protecció oficial per no haver-los destinat a residència permanent. D'aquesta manera, l'Ajuntament recupera les vivendes per adjudicar-les al primer suplent de la promoció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.