El Casal Cultural de Valldoreix acull un pessebre vivent de caire benèfic


  • Comparteix:

El tradicional pessebre vivent de Valldoreix es representarà, per primera vegada, de forma interactiva. El pessebre, que puja aquest cap de setmana a l'escenari del Casal Cultural, també servirà per recollir joguines que seran distribuïdes per Càritas.

Un pessebre interactiu permetrà participar de l'esperit nadalenc a tots els ciutadans que vulguin fer la seva donació de queviures als reis i als pastors. La parròquia de Sant Cebrià serà l'encarregada de distribuir les donacions entre els més necessitats.

El Grup de Teatre Espiral i la Coral l'Harmonia de Valldoreix són els organitzadors del pessebre. La directora del grup de Teatre Espiral, Trini Escrihuela, ha explicat la importància de recuperar aquesta tradició:

Trini Escrihuela

Vàrem pensar que feia falta aquesta tradició que s'estava perdent


Unes 30 persones seran les encarregades de posar en escena aquest pessebre vivent. La iniciativa es representarà aquest vespre a les 10 de la nit, i dissabte i diumenge a les 7 i a les 5 de la tarda, respectivament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.