Obert un expedient sancionador a Axxioma Hotel del Grup XXI


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha obert un expedient sancionador a l'empresa Axxioma Hotel, del Grup XXI, per ocupar la via pública amb materials d'obra i utilitzar una grua sense disposar de la llicència municipal. L'empresa, que està construint un hotel al carrer Pau Vila, al costat del centre de l'ITV, té temps fins dijous per fer al·legacions a l'expedient abans que es resolgui.

L'Ajuntament ha iniciat els tràmits per sancionar l'empresa promotora del l'hotel Axxioma que s'està construint prop del centre ITV, al carrer Pau Vila.

El motiu de l'expedient és l'ocupació de la via pública amb materials de construcció i la utilització d'una grua tipus torre sense llicència. L'expedient del consistori al·lega que la llicència per a la utilització de la grua consta en data de 7 de març i la infracció es correspon a l'octubre de 2007 i gener de 2008.

L'empresa Axxioma Hotel, del Grup XXI, té deu dies hàbils per respondre a l'expedient sancionador de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.