L'inspector en cap dels Mossos d'Esquadra considera que els nous agents s'haurien de destinar a tasques de qualitat


  • Comparteix:

L'inspector en cap dels Mossos d'Esquadra de Sant Cugat, Roger Sales, fa un balanç positu de la tasca dels 67 agents que hi ha actualment a la ciutat. Sales considera que l'arribada de nous membres al cos es podrien destinar a 'serveis de qualitat'. L'inspector ha dit que actualment el 84% de la plantilla santcugatenca es dedica a tasques de prevenció.

Sales ha explicat quins són els percentatges de tasques dels agents dels mossos a la ciutat. El 16% de la plantilla es dedica a requeriments policials per part de la ciutadania. D'altra banda, la resta del cos dedica les seves feines a prevenció i tasques assistencials.

L'inspector en cap de la comissaria santcugatenca, Roger Sales, explica quines responsabilitats haurien de tenir els nous agents. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Roger Sales

Potser els nous efectius que vinguin no haurien d'anar destinats a incrementar al patrullatge de reacció sino incrementar serveis de qualitat.


Sales creu que amb nous agents el cos de policia podria millorar el servei a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.