Els furts representen el 28% dels delictes que es cometen a Sant Cugat


  • Comparteix:

El tipus de delicte que més es comet a Sant Cugat són els furts, que representen el 28% del total d'infraccions. L'inspector en cap dels Mossos d'Esquadra, Roger Sales, ha explicat que per fer front a aquest tipus de delicte, els agents estudien les diferents incidències per extreure patrons de conducta que permetin la prevenció. A més, els danys i els robatoris amb força representen el 24% dels delictes.

L'inspector en cap dels Mossos d'Esquadra, Roger Sales, explica el tipus de delictes més habituals que es cometen al municipi.

Roger Sales

El que més tenim amb un 27,9% són els furts. Està seguit pels danys i després el robatori amb força.


Sales explica com els Mossos d'Esquadra fan front a aquest tipus de delictes. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Roger Sales

Estudiem com passen els casos, intentem treure patrons d'actuació i a partir d'aquí estudiem les maneres per evitar aquestes conductes.




A més dels furts, els danys i els robatoris amb força, al municipi també es detecta un 6% de casos de robatoris a l'interior de vehicles.









  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.