Educació proposa a l’Ajuntament de Sant Cugat un conveni de responsabilitat compartida


  • Comparteix:

Sant Cugat signarà, juntament amb set municipis més, un conveni amb la Generalitat per planificar i gestionar el model educatiu de la ciutat. Aquest procediment, del qual fins ara només gaudia Barcelona, permetrà que l'Ajuntament col·labori formalment en la gestió de les escoles bressol, de música i de dansa, entre altres matèries. Es preveu que el conveni comenci a donar fruits a partir d'aquest any.

La conselleria d'Educació vol ampliar així l'acord amb les administracions locals en matèria de planificació i gestió de l'educació. Sant Cugat disposarà d'un pla bianual on s'establiran les actuacions necessàries fixades pel director dels Serveis Territorials de la zona conjuntament amb un representant de l'Ajuntament. Els representants compartiran, entre altres competències, la creació de nous centres i programes d'innovació, a més de la distribució de la matrícula.

La regidora d'Educació, Esther Salat, ha explicat a Cugat.cat que aquest conveni no fa sinó posar sobre el paper tasques que l'Ajuntament ja porta a terme des de fa temps.

Esther Salat

Aquest conveni no suposa una cosa molt novedosa a efectes pràctics. El que fa és protocolitzar moltes coses que l'Ajuntament i el departament d'Actuació ja estaven fent.


A part de Sant Cugat, aquest conveni de responsabilitat també s'aplicarà a Ripoll, Granollers, Lleida, Mataró, Reus, el Prat de Llobregat i Vilanova i la Geltrú.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.