S'agreugen els efectes de la vaga de transportistes


  • Comparteix:

Manca d'alguns productes frescos i benzineres amb poques reserves són les principals conseqüències del segon dia de vaga de transportistes. La situació es podria agreujar a partir de demà si no es troba una solució al conflicte.

Mercats i supermercats han notat els efectes de la vaga de transportistes. Productes frescos com verdura, peix i carn han escassejat en els establiments. Aquesta situació podria empitjorar avui si no es reestableix la distribució d'aliments.

En canvi, els quioscos sí que han pogut vendre premsa, ja que els diaris han avançat les impressions de les capçaleres per esquivar els piquets. Aquest dimecres es preveu que aquests establiments puguin continuar venent els seus productes sense dificultats.

Escoltem Jordi Coronado, peixater, i Dolors Repiso, quiosquera.

Comerciants

El peix que ve de fora no ha arribat, la frontera està tallada./ En principi hi haurà premsa cada dia fins divendres.



Algunes benzineres han pogut renovar aquest dimarts les seves reserves de gasolina gràcies als camions escortats per Mossos d'Esquadra. Tot i això, les estacions de servei consideren que no podran garantir els subministrament fins demà si es manté l'actual consum i no es reomplen els dipòsits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.