110 afortunats surten amb pis de l'últim sorteig de Promusa


  • Comparteix:

110 santcugatencs són els afortunats que han aconseguit un dels pisos de protecció oficial que ha sortejat Promusa aquest dimarts. 28 pisos són en règim de venda i 83 en règim de lloguer per a joves. Ara, Promusa haurà de comprovar que els afortunats compleixin tots els requisits. Per primera vegada s'han sortejat pisos de venda, ja que fins ara aquest tipus d'habitatges s'adjudicaven a través d'un sistema de puntuació.

Els 28 pisos de venda que s'han sortejat provenen de permutes, renúncies d'altres adjudicataris i recuperacions d'habitatges protegits a través de sentències judicials. En canvi, els 83 pisos de lloguer per a joves que s'han sortejat corresponen a tres promocions noves, una a la zona de Can Trabal i dues al districte de Mira-sol.

Entre les persones que optaven al sorteig han sortit afortunats i d'altres que encara hauran d'esperar a veure com es desenvolupa la llista d'adjudicacions.

Santcugatencs

Molt contenta. / Hi ha tanta gent que sembla impossible que pugui tocar alguna cosa. / No m'ho esperava i he tingut sort. / Jo la veritat és que pensava que em tocaria alguna cosa.


Tot i les llistes, el gerent de Promusa, Lluís Hosta, assegura que en el lloguer per a joves hi ha molta mobilitat.

Lluís Hosta

En el cas dels joves l'experiència ens demostra que acabem adjudicant el doble dels pisos que s'oferten perquè és un col·lectiu inestable i hi ha variacions.






El proper sorteig es preveu que tingui lloc a finals d'any, on se sortejaran una promoció de 59 habitatges al Camí de Can Minguet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.