L'alcalde proposa canviar el nom del carrer del Doctor Modrego, bisbe franquista


Temes relacionats

Tots els partits menys el PP es mostren favorables a canviar el nom del carrer del Doctor Modrego ( 7/ago/08)


  • Comparteix:

Bust de Gregorio Modrego a la Catedral de Barcelona

Bust de Gregorio Modrego a la Catedral de Barcelona

L'alcalde, Lluís Recoder, veu amb bons ulls canviar el nom al carrer del Doctor Modrego, bisbe vinculat al règim franquista. Aquesta via ocupa un lloc central al districte de les Planes, en ser un dels que surten de la plaça de la Creu d'en Blau. Recoder ha explicat que aquesta modificació és un assumpte que estan estudiant i ha suggerit el nom de Narcís Jubany, cardenal vinculat a les Planes.

Gregorio Modrego Casaus va ser l'Arquebisbe de Barcelona durant el franquisme i se'l recorda com un personatge destacat en el suport eclesiàstic a la dictadura de Francisco Franco.

Lluís Recoder valoraria positivament un canvi de nom i assegura que és una possibilitat que estan considerant. Són declaracions de l'alcalde durant la seva entrevista mensual a Cugat.cat.

Lluís Recoder

S'ha suggerit el nom del Doctor Juvany, impulsor de la regeneració del barri de les Planes. És una possibilitat que hauríem de considerar.


El carrer del Doctor Modrego és una de les primeres vies de les Planes que s'arreglarà en el marc de la subvenció de la Llei de Barris.




  • Comparteix:

COMENTARIS

Ja era hora que l'ajuntament assumis el canvi de nom de aquest carrer i encara faltaria "Dos de Maig" "Plaça del Rey" i "Pere San" Quan ho fareu ?

Narcís Clavell. Enviat el 7/ago/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.