Les peixateries de Sant Cugat es desmarquen de la resta i esquiven la crisi que viu el sector


  • Comparteix:

Les peixateries de la nostra ciutat no s'han vist afectades per la crisi que pateix el sector i mantenen el seu nivell de vendes. A Catalunya, una mitjana de 100 peixateries es veuen obligades a tancar cada any a causa de la forta competència amb les grans superfícies. A Sant Cugat, no obstant, les peixateries gaudeixen d'una bona situació i en els darrers mesos dos nous comerços han obert les seves portes a la nostra ciutat.

Cugat.cat ha visitat diverses peixateries i els dos mercats de la ciutat per conèixer la situació actual dels venedors de peix a Sant Cugat, i la valoració és molt positiva. Els venedors han explicat que mantenen un bon ritme de vendes i asseguren que no s'estan veient afectats per la crisi que viu actualment el comerç de peix tradicional.

Els peixaters de Sant Cugat han explicat que la majoria de ciutadans prefereixen comprar el peix a les seves botigues abans que anar als supermercats i han comentat que compten amb una clientela bastant fidel.

Peixaters de Sant Cugat

La gent no acostuma a comprar peix al supermercat, s'estimen més anar a les peixateries. / No he notat la devallada, tinc una clientela fidel.



En els darrers mesos, dues noves peixateries han obert les seves portes a Sant Cugat. Els seus propietaris es mostren satisfets amb els primers mesos de funcionament dels seus negocis.

Propietaris de les noves peixateries

Tot i que ens va afectar la crisi i la vaga en els nostres inicis, tenim feina i no ens queixem. / Des de l'obertura al mes de juny, la clientela ens ha estat fidel.



Sant Cugat es desmarca de la situació que pateix el sector peixeter a Catalunya, on cada any desapareixen una mitjana de 100 peixateries. Des del 2001, les vendes de peix a Mercabarna han baixat un 17% i en el darrer any s'han reduït entre un 3% i un 5%.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.