L'alcalde deslegitima Núñez i Navarro per paralitzar les obres del camí de Can Borrell


Temes relacionats

Núñez i Navarro fa aturar les obres del camí de Can Borrell (28/nov/08)

Núñez i Navarro: 'Les obres no es poden fer sense el nostre permís' (28/nov/08)


  • Comparteix:

L'alcalde valora la prudència d'haver paralitzat les obres del camí de Can Borrell per les pressions del grup Núñez i Navarro, però deslegitima la immobiliària considerant que es tracta d'un camí històric i d'interès públic. Lluís Recoder interpreta l'acció del grup a partir del ressentiment que arrosseguen des que es va declarar la zona de la Torre Negra com a no urbanitzable.

Durant l'entrevista mensual que manté a Cugat.cat, l'alcalde ha abordat la qüestió de les obres aturades dient que Núñez i Navarro no ha acceptat mai que l'Ajuntament i la Generalitat aturessin els seus projectes a la zona.

Lluís Recoder

Qualsevol acció de millora o protecció de la zona de Torre Negra topa amb la sensibilitat a flor de pell de Núñez i Navarro.


Recoder reitera que l'actitud del grup Núñez i Navarro no compta amb el suport dels santcugatencs.

Lluís Recoder

L'acció de la immobiliària no l'entén ningú. No és un terreny qualsevol, es tracta ni més ni menys que del camí de Can Borrell.


Segons l'alcalde, més enllà de les qüestions legals, cal tenir en compte el valor històric del camí de Can Borrell, un dels principals i més populars accessos a la serra de Collserola.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Però per què tant de cuento amb el tema aquest??Si en Recoder està fent el mateix que vol fer el Nuñez a Sant Cugat, però a Hospitalet!!

Marc. Enviat el 29/nov/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.