Prudència entre els grups polítics per l'aturada de les obres del camí de Can Borrell


Temes relacionats

L'alcalde deslegitima Núñez i Navarro per paralitzar les obres del camí de Can Borrell (29/nov/08)

Núñez i Navarro fa aturar les obres del camí de Can Borrell (28/nov/08)

Núñez i Navarro: 'Les obres no es poden fer sense el nostre permís' (28/nov/08)


  • Comparteix:

Cartell

Cartell

Els grups polítics municipals es mostren prudents a l'hora de valorar la decisió del Consorci del Parc de Collserola d'aturar les obres del Camí de Can Borrell per les demandes del Grup Núñez i Navarro. CiU, ICV-EUiA i ERC valoren negativament que es paralitzin els treballs, mentre que PP i PSC consideren que el conflicte és molt complex i que cal buscar una resolució amb les dues parts.

CiU ha valorat negativament l'aturada dels treballs ja que creu que es tracta d'un camí històric i que és un arranjament que permetrà conservar l'entorn. Escoltem la tinenta d'alcalde de Medi Ambient i membre de la formació, Marta Subirà.

Marta Subirà

Des de CiU ens sap greu que aquesta obra s'aturi. Sempre s'ha arranjat aquest camí i no hi ha hagut problemes. Ho valorem negativament.



Des del PSC, el seu portaveu Salvador Gausa ha valorat la prudència del Consorci en aturar les obres, tot i que ha apostat per una solució ràpida del conflicte.

Salvador Gausa

La complexitat jurídica de Torre Negra és molt elevada, i el millor és actuar amb prudència.



El portaveu d'ICV-EUiA, Xavier Boix, s'ha mostrat sorprès per l'aturada de les obres ja que considera que ningú ha fet al·legacions al projecte. Amb tot, s'ha mostrat prudent.

Xavier Boix

És un projecte que millorarà l'accessibilitat del parc, no entenem aquestes precaucions.



La portaveu del PP, Berta Rodríguez, ha recordat que en qüestions de propietat privada, sempre s'ha de tenir l'autorització del propietari, i ha instat les parts a resoldre les diferències el més aviat possible.

Berta Rodríguez

És una cosa entre particulars i administració, i s'han de posar d'acord perquè no quedi tot paralitzat.



Finalment, per part d'ERC, el seu portaveu Raül Grangé ha assegurat que el projecte d'obres era legal, i ha rebutjat l'actitud obstruccionista del grup Núñez i Navarro, que segons ha dit no té en compte l'interès general.

Raül Grangé

No és un projecte que vulgui urbanitzar ni empitjorar res, sinó tot el contrari. Qualsevol actitud obstruccionista és dolenta.



La reunió entre el Consorci del Parc de Collserola i el grup Núñez i Navarro no es produirà fins a mitjans de desembre, i ja es preveu que les obres no es reprendran fins l'any que ve.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.