El Casal de Joves TorreBlanca s'apunta a la moda del Facebook


  • Comparteix:

Aspecte del grup del Casal al Facebook

Aspecte del grup del Casal al Facebook

El Casal de Joves Torreblanca ja forma part de la comunitat virtual del Facebook, una de les 'xarxes socials' que més triomfa a internet tant entre els joves com entre els no tan joves. El Facebook del Casal permetrà conèixer totes les activitats que s'hi fan, compartir fotos i vídeos, i ser un punt més d'intercanvi i diversió entre els usuaris.

Si bé ja compta amb uns quants anys de vida, la comunitat del Facebook ha crescut espectacularment durant aquest any, convertint-se en un punt de referència a la xarxa.

La regidora de Joventut, Esther Salat, considera que és una molt bona manera de 'connectar' amb els joves santcugatencs.

Esther Salat

El Facebook és una de les xarxes socials amb més usuaris de tot el món i té un gran èxit entre els joves.


El director del Casal, Joan Carles Busquets, assegura que el Facebook no substituirà cap altra forma de comunicació que tingués el Casal, sinó que en serà un complement.

Joan Carles Busquets

No vol dir que es suprimeixi res, sinó que sumem. El nostre butlletí es continuarà fent, i també es publicarà al Facebook.


La presència del Casal de Joves TorreBlanca al Facebook és doble, ja que els usuaris poden 'agregar-se'l' ja sigui com a 'grup' o com a 'amic'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.