Unes pintades anònimes demanen la dimissió del regidor de Seguretat pels polícies 'intocables'


Temes relacionats

El Síndic de Greuges demana disculpes a CCOO per les seves paraules sobre la Policia Local (19/des/08)

Els partits demanen al Síndic que demostri les seves acusacions sobre la Policia Local si continua mantenint-les (18/des/08)

Recoder: 'La Policia Local no té agents intocables' (18/des/08)

Puntualitzacions del Síndic de Greuges a la notícia publicada per Cugat.cat (16/des/08)

El Síndic alerta sobre l'existència de policies 'intocables' (15/des/08)


  • Comparteix:

Aquesta setmana han aparegut unes pintades anònimes als carrers Valldoreix i la Lluna que demanaven la dimissió del regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell. Les pintades citaven els 'agents intocables' de la policia local en referència a les paraules del Síndic de Greuges, Jaume Clavell, de fa uns dies. L'alcalde, Lluís Recoder, ha titllat d'incívics els autors de les pintades i ha volgut tranquil·litzar la ciutadania sobre la professionalitat del cos de seguretat local. L'Ajuntament ja ha esborrat aquestes pintades.

Lluís Recoder ha criticat l'actitud dels autors de la pintada.

Lluís Recoder

No he vist les pintades però qui ho ha fet es desqualifica ell mateix. Hi ha d'altres maneres de reivindicar el que sigui sense embrutar.



Recoder ha dit que no vol tornar a valorar les paraules del Síndic que són en l'origen d'aquestes pintades i ha qualificat tota la polèmica d'injusta i inoportuna.

En aquest sentit, l'alcalde ha defensat la tasca de la policia municipal i ha demanat comprensió per la tasca que fan. Ha ressaltat que es tracta d'un cos professional, que evidentment no és perfecte però que compta amb els controls interns necessaris per actuar si es cometen irregularitats.

Recoder també ha dit que convé que la moral de la policia sigui alta davant la difícil etapa que està per arribar. L'alcalde ha dit que en èpoques de crisi sempre venen acompanyades d'un increment en la inseguretat ciutadana i per això és important que el cos policial estigui motivat i se senti reconegut pels santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.