L'Ajuntament posa en marxa un Pla Preventiu davant el risc de nevades


  • Comparteix:

L'Ajuntament manté engegat el Pla Preventiu davant les nevades que afecten part de Catalunya. De moment, el trànsit és fluït per les principals vies de comunicació de la ciutat ja que des d'ahir les brigades municipals han estat esparcint neu als carrers per on passa el bús les Planes, de la Floresta i de El Pinar. Els accessos a les escoles estan oberts i l'Arrebassada també es manté oberta.

L'Ajuntament té engegat des de dos quarts de deu de la nit aquest pla d'emergència. S'ha decretat la disponibilitat inmediata i permanent del personal municipal que ha de treballar en aquest pla i que afecta diverses àrees com són seguretat ciutadana, serveis urbans i serveis generals.

Les brigades municipals han passat aquesta matinada repartint sal pels principals carrers per on fa el trajecte el bús de Les Planes, La Floresta i El Pinar, i per tant, es pot transitar per aquestes vies i tota la xarxa principal del municipi. El director de l'Oficina Municipal de Comunicació, Xavier Fornells, ha explicat que el trànsit és ara com ara fluït a tot el municipi:

Xavier Fornells

El pla d'emergències es va activar ahir a dos quarts de deu de la nit i continua activat


La carretera de l'Arrebessada ha estat tallada momentàneament aquesta nit durant unes hores a causa de la gelada en el tram de Barcelona, i aquest matí també unes hores per permetre la dispersió de sal. Ara ja s'ha reestablert el trànsit normal.

Xavier Fornells ha explicat que el Pla es mantindrà activat mentre duri la previsió de nevades a la comarca:

Xavier Fornells

El trànsit de les zones més altes del municipi no està afectat per la nevada perquè ahir es va llençar sal


La mobilització s'ha fet de forma coordinada amb el Parc de Bombers Rubí-Sant Cugat. Tot el parc mòbil i la flota de vehicles de l'Ajuntament ha quedat a disposició d'aquest pla i s'ha alertat totes les empreses concessionàries dels diferents serveis per tal que activin també els seus plans d'emergència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.