Dilluns s'obren les inscripcions per a tallers i activitats dels centres cívics municipals


  • Comparteix:

Interior del Centre Cívic de la Floresta

Interior del Centre Cívic de la Floresta

La xarxa de centres cívics municipals obre el seu període d'inscripcions aquest dilluns i fins el 16 de gener per a tallers i altres activitats per al proper trimestre. De gener a març els centres de la Floresta, les Planes i Mira-sol ofereixen una programació amb més d'una trentena d'activitats lúdiques i culturals per a tots els públics. El nou curs trimestral donarà el tret de sortida el 19 de gener.

Els usuaris de la xarxa de centres cívics podran trobar nous cursos com el taller de pintura, la dansa de l'Índia, el taller obert de plàstica o un taller per aprendre a parlar en públic. A més s'han programat activitats noves com pilates o anglès bàsic, entre d'altres.

Els horaris dels cursos són principalment de tarda, tot i que també s'han programat cursos durant els matins al centre Cultural de Mira-sol i al Centre Cívic de la Floresta.

D'altra banda, cada districte compta amb el seu Espai Jove que duu a terme activitats per a nois i noies d'entre 12 i 18 anys, a més d'un espai d'estudi durant la primera franja horària de la tarda per a tots els grups d'edat.

L'objectiu de la nova programació de tallers i activitats dels centres cívics és ampliar els grups ja existents, així com donar sortida a les propostes dels mateixos usuaris. Més de 600 persones ja participen en alguna de les activitats que s'han anat programant als centres cívics de la ciutat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

mira això....

periode de inscripció d'activitats als centres civics. Enviat el 2/gen/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.