La Fira de Reis supera la crisi i manté el volum de vendes de l'any passat


  • Comparteix:

La majoria dels paradistes de la Fira de Reis diuen haver mantingut el nivell de vendes de l'edició passada, tot i la crisi econòmica. Els venedors asseguren que la ubicació de la plaça del Rei ha donat millor resultat que l'any passat, tot i que preferirien que les parades s'instal·lessin a la plaça d'Octavià.

Els paradistes asseguren que han pogut mantenir el volum de vendes perquè han ajustat els preus dels seus productes. Molts dels venedors han remarcat que el fet de vendre productes de poc valor econòmic també els ha ajudat a vendre l'artesania.

D'altra banda, la ubicació de la fira a la plaça de Rei, que ha acollit la iniciativa per segona vegada, ha rebut millors crítiques dels paradistes que l'any passat. Tot i això, part dels participants asseguren que l'antiga ubicació de la plaça d'Octavià els donava millors resultats perquè eren més visibles.

Escoltem les valoracions d'alguns paradistes.

Paradistes de la Fira de Reis

Hem venut més o menys com l'any pasat. / Estàvem millor a la plaça d'Octavià. / Hem ajustat preus i hem tingut el mateix volum de vendes. La ubicació ens comença a agradar.



L'elevada demanda per instal·lar una parada a la Fira de Reis va obligar l'Ajuntament a fer una tria d'artesans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.