Recoder i altres alcaldes vallesans tornaran a demanar a l'Estat més policies per a la comarca


  • Comparteix:

La manca d'agents de la policia estatal obliga als membre del cos local a assumir tasques que no li pertoquen

La manca d'agents de la policia estatal obliga als membre del cos local a assumir tasques que no li pertoquen

L'alcalde es reuneix aquest divendres a Sabadell amb la resta d'alcaldes de la comarca per mirar d'acordar accions per forçar el Ministeri de l'Interior que acompleixi les seves promeses i doti la ciutat amb els agents dels cossos estatals que li pertoquen. Segons Lluís Recoder el govern del PP proclama als quatre vents lemes com ara 'més seguretat' sense dotar els municipis de les forces de seguretat necessàries.

Els alcaldes del Vallès faran font comú aquest divendres per mirar de forçar al govern espanyol perquè acompleixi les seves promeses i doti Sant Cugat i la resta de municipis amb els agents dels cossos de seguretat que li pertoquen. La reunió ha de servir per acordar accions que acabin amb aquesta pèrdua constant d'agents que pateix la comarca. Segons ha explicat Lluís Recoder és inacceptable que el ministre Àngel Acebes prometi coses que no compleix i desatengui els ciutadans.

Lluís Recoder

No tenim coneixement que hagi arribat cap policia a cap ciutat de la comarca


Els reiterats incompliments per part del ministeri de l'Interior han acabat amb la paciència dels alcaldes. Recoder ha aconsellat al PP que si veritablement vol fer realitat el seu lema de 'Més seguretat', es deixi de menys paraules i apliqui més fets.

Lluís Recoder

Que no facin campanyes dient més seguretat i menys impostos


Les pròpies previsions d'Interior calculaven una dotació a la ciutat de més de 60 agents al 97 i tot just passen, avui, sis anys després, la quarantena.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.