L'encarregat del restaurant, Oriol Gomís, ha explicat que la cuina serà mediterrània i hi haurà plats des de pizzes casolanes fins a estruç.
Oriol Gomís
Tenim un parell de pizzes contundents, pasta de tot tipus i també estruç.
El nou espai es caracteritza per un disseny modern, pel que fa a la cafeteria, i per un altre de més rústic, pel que fa al restaurant. Segons Gomís, el nou espai obrirà tots els dies a les set del matí i no tancarà fins a la mitjanit. L'aforament màxim durant l'hivern serà d'unes 90 persones, mentre que a l'estiu serà d'unes 121 persones perquè l'espai s'ampliarà al pati interior.
D'altra banda, el museu de la família Cabanas i Alibau, que també es troba a l'edifici de Cal Gerrer, està previst que obri les seves portes a mitjans del 2009. Frederic Cabanas ha explicat algunes de les exposicions que s'hi podran veure.
Frederic Cabanas
Hi hi haurà l'obra de Miquel Cabanas, una part dels seus germans, part de la família Cabanas i Alibau i també la col·lecció Marilyn Monroe.
Cabanas ha destacat que el restaurant mantindrà els elements arquitectònics originals com les arcades i el pati.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.