Cinc banyistes s'enfronten als set graus de l'aigua a la tercera 'Banyada Russa'


  • Comparteix:

Cinc santcugatencs s'han llançat a l'aigua aquest diumenge a la tercera edició de la 'Banyada Russa'. Els participants han fet front als 7,5 graus de temperatura de l'aigua sense incidents. La cita, que ha tingut lloc a una piscina comunitària del carrer Josep Carner, ha comptat amb la presència d'una cinquantena de persones.

La piscina de la comunitat de veïns del carrer Josep Carner número 2-12 ha estat l'escenari de la tercera edició de la Banyada Russa de Sant Cugat. El lliurament dels diplomes als participants de l'edició anterior ha donat el tret de sortida a l'acte. Després d'un reconeixement mèdic, un total de cinc persones han fet una capbussada a la piscina comunitària, que enguany ha tingut una temperatura de 7,5 graus.

Els participants expliquen les seves impressions tot just després de sortir de l'aigua.

banyistes

Molt freda però val la pena. / Fa tres anys que segueixo la tradició. / És una experiència molt congeladeta. / Quan entres a l'aigua tens la sensació que et punxen uns ganivets.


De la seva banda, l'organització ha fet un balanç positiu de la 'Banyada Russa' d'enguany. Tot i no ser l'edició amb més participació, ni la convocatòria amb les temperatures més baixes, els participants han pogut gaudir del suport d'una cinquantena d'espectadors.

Escoltem el presentador de l'acte, Francesc Ramoneda.

Francesc Ramoneda

Més expectació que mai, els participants han estat els mateixos però ha estat una jornada molt animada i simpàtica. Ens hem banyat en una aigua molt freda la qual cosa és del tot inusual.



Tres metges del Policlínic Sant Cugat i tres membres de la Creu Roja han vetllat per la salut dels participants. A més, el Restaurant Gina ha ofert als assistents un pica-pica i una sopa de brou.





  • Comparteix:

COMENTARIS

Quina cosa més friki !!! ¿Ho veurem també per TV Sant Cugat? Sense comentari.

Freakilandia. Enviat el 11/gen/09


Cinc tius en una picina, aixó es portada de La Vanguardia com a minim!!!

Anon. Enviat el 12/gen/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.