el 22/feb/09 Anna Bernadó / Josep Gimeno SocietatPDF
Els Premis Ciutat de Sant Cugat han reconegut el mèrit de l'estudiant santcugatenc Eduard Ansaldo, que al 2008 va treure la millor nota de selectivitat de tot Catalunya. Ansaldo, exalumne de l'Escola Thau de la ciutat i de la Institució Cultural del CIC de Barcelona, va treure un 9'94 en l'opció cientificotècnica de l'examen.
Eduard Ansaldo ha estudiat a l'escola Thau de Sant Cugat i ha cursat els estudis de batxillerat al CIC, a Barcelona. La nota més alta de la selectivitat de Catalunya i, juntament amb la d'una altra noia, la més alta de l'Estat, li ha permès estudiar Biotecnologia a la Universitat de Barcelona.
Ansaldo creu que el seu secret a l'hora d'estudiar és la constància i assegura que el que més valora d'haver aconseguit la nota més alta de la selectivitat és que li ha permès entrar a la carrera que volia estudiar.
Eduard Ansaldo
Estic content perquè se'm reconeix la feina. Jo vaig estuidar per intentar entrar a la carrera que ara faig.
La família d'Ansaldo ha acompanyat el premiat durant la cerimònia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.