El consum de mones de Pasqua no es veu afectat per la crisi econòmica


  • Comparteix:

Els pastissers de la ciutat preveuen mantenir el nivell de vendes de mones dels darrers anys o fins i tot superar-lo, tot i la crisi econòmica. Diversos personatges de serials televisius i jugadors de futbol protagonitzen els pastissos on la xocolata guanya cada vegada més presència. El preu d'una mona oscil·la entre els 20 euros, la més senzilla, i els 180, les més grans i artesanals.

Els obradors dels pastissers de la ciutat treballen a fons per tenir enllestides les tradicionals mones de pasqua. Tot i que des de fa mesos ja es treballa en la preparació, ara s'entra a la recta final, quan es comencen a elaborar els pastissos més artesanals.

Els pastissers consultats per Cugat.cat asseguren que la situació econòmica actual no ha fet disminuir la feina als obradors. Escoltem el propietari de la pastisseria Roura, Josep Maria Roura.

Josep Maria Roura

Sorpresivament tenim més encàrrecs enguany que d'altres. L'any està funcionant perfectament.


El ventall de preus de les mones va en funció del tamany i la dificultat d'elaboració. Així es poden aconseguir mones des dels 20 euros fins als 180, o més, en el cas de les mones més artesanals i de major tamany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.