Obert el concurs pel cartell de Barraques


  • Comparteix:

Edició anterior de barraques

Edició anterior de barraques

Ja es poden fer arribar a la comissió organitzadora de Barraques 2009 els dissenys per ser el cartell de la festa. Els treballs han de ser originals i inèdits, aptes per a la fotoreproducció i la impressió en quatre colors. La presentació s'ha de fer en suport rígid DIN A3 o bé en format electrònic. Les propostes es poden presentar fins el 17 d'abril.

Fins el 17 d'abril seguirà oberta la convocatòria per participar al concurs del cartell que serà la imatge de l'onzena edició de Barraques.

El membre de la comissió organitzadora Bernat Picornell ha explicat a Cugat.cat que aquest concurs pretén implicar als santcugatencs.

Bernat Picornell

És una manera d'obrir Barraques a la participació de tothom.


Al concurs, s'hi poden presentar tant artistes novells com professionals amb la condició que els treballs siguin inèdits i originals i que incloguin el lema de Barraques 2009: 'La nit és viva a la vila alternativa'. Les tintes metal·litzades o fluorescents, els relleus i volums enganxats no s'acceptaran. Les obres han de ser adaptables a cartells, web, samarretes i gots.

Picornell explica el motiu d'aquest lema.

Bernat Picornell

El lema vol demostrar que Barraques és l'únic espai de la ciutat on hi ha oci alternatiu.



Fins el 17 d'abril es poden presentar els treballs que aquest any es poden enviar a la comissió a través del correu electrònic, a través de l'adreça brrq09@gmail.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.