Celebració massiva del Diumenge de Rams a la plaça d'Octavià


  • Comparteix:

Milers de santcugatencs s'han reunit aquest diumenge a la plaça d'Octavià, plena de gom a gom, per celebrar el Diumenge de Rams. Mossèn Blai Blanquer ha estat l'encarregat de beneir les palmes, palmons i branques de llorer i oliveres, que tal com marca la tradició, cal conservar-les fins l'any vinent.

Com cada any, la gran majoria de santcugatencs s'han aplegat a les portes del Monestir per celebrar el Diumenge de Rams, dia que commemora l'entrada de Jesús a Jerusalem. Els infants han seguit la tradicional missa de la Passió sobre les espatlles de pares i padrins, des d'on han alçat les palmes i palmons i mossèn Blai Blanquer les ha beneït.

Nens i nenes assistents expliquen com han viscut aquest Diumenge de Rams.

Infants

He vingut a beneïr la palma. / Ha parlat el mossèn i hem picat la palma. / He picat la palma i hi havia molta gent. / Al meu país balls tradicionals i hem vingut a veure com se celebre el dia aquí.




El bon temps ha acompanyat la jornada i ha beneficiat la massiva benedicció de les palmes des de la plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.