L'EMD es reuneix amb els veïns i comerciants afectats per les obres de Jacint Verdaguer


Temes relacionats

CiU-Actuem creu que Turu obvia les accions de l'Ajuntament a Valldoreix ( 1/abr/09)

La primera fase de les obres a la rambla Jacint Verdaguer començaran el mes vinent (26/mar/09)

L'EMD debat aquest dijous una modificació pressupostària ( 5/mar/09)

Modificació pressupostària a Valldoreix per tirar endavant dos projectes ( 5/mar/09)

Més licitacions de projectes urbanístics finançats pel fons estatal d'inversió local ( 4/feb/09)


  • Comparteix:

Moment de la reunió entre el govern i els veïns de Valldoreix

Moment de la reunió entre el govern i els veïns de Valldoreix

Més d'una setantena de comerciants i veïns de Valldoreix han assistit aquest dijous al vespre a la reunió informativa de l'EMD de Valldoreix per explicar les obres de remodelació parcial de la rambla de Jacint Verdaguer. El públic assistent s'ha interessat per l'afectació que suposaran les obres que comencen aquest dilluns. Durant l'acte s'han pogut escoltar queixes per la manca d'informació, per la nul·la participació dels valldoreixencs en el procés de decisió i pels problemes que pot comportar al comerç local.

La presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, juntament amb tècnics d'urbanisme, el director de l'obra i el responsable de la constructora, han explicat que les obres s'iniciaran aquest dilluns. L'obra s'intentarà fer, han explicat, afectant el mínim possible la vida diària dels veïns i comerciants de la zona.

Tots han ells han anat responent els dubtes i les crítiques dels assistents. Precisament, membres de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Valldoreix han estat qui més han aixecat el to de les crítiques. Entre d'altres qüestions, no entenen per què no s'ha consultat la ciutadania per fer aquest treballs, no comparteixen l'opció que es faci el carril bici i han criticat especialment que les convocatòries de l'EMD no arriben a tothom. A més, alguns veïns han assegurat que impugnaran el projecte.

Turu ha dit que l'EMD ha hagut de treballar contrarrellotge per poder entrar a la convocatòria d'ajuts del govern espanyol i que per això no s'ha fet un procés participatiu com és habitual.

Montserrat Turu

Han estat unes condicions molt especials en una època molt especial i aquesta convocatòria de l'Estat s'ha fet per generar ocupació el més aviat possible.



Montserrat Turu ha afegit que no s'ha pogut fer abans la reunió amb els afectats perquè fins aquest dimecres encara no s'havia pogut signar l'acte de replanteig amb l'empresa constructora per sentar les bases d'actuació.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Com sempre, les maneres de gobernar de la Sra.Turu queden en evidencia. Tot es fa a la "brava", per decret, sense informacio ni consultas

Enric. Enviat el 17/abr/09


Yo me lo guiso y yo me lo como "tan si es bol com si no es bol"

Admirador de La "santa" espina de Valldoreix . Enviat el 17/abr/09


O es tirava endavant ràpidament un projecte a la rambla de Jacint Verdaguer o no hi havia ajuda del govern ZP. L'EMD ha actuat, en aquest cas, com qualsevol administració que ha volgut tenir els ajuts, és a dir, amb rapidesa. Si s'hagués fet un procés de consulta, encara hi seríem i no tindríem l'ajut.

Valldoreixenc. Enviat el 17/abr/09


Estil"Turu".Sensa previsiò a correcuita,improvisant i obiant als veins amb tot el que ELLA fa.No es pot esperar gaire mes d'aquet personatje.JA N'HI HA PROU !!!.

Antoni. Enviat el 17/abr/09


A Sant Cugat be és va consultar, no veig perque a Valldoreix no es podia fer. El \"porque yo lo digo\" avui en dia ja no s\'hauria de permetre. És incoerent que el govern zapatero dongui ajudes per dinamitzar les economies locals, i a Valldoreix s\'utilitzi justament pel contrari, per deixar sense feina a comerciants i carregar-se el poc entremat empresarial-comercial del poble.

valldoreixenca. Enviat el 17/abr/09


Es normal asfaltar Mossen Cinto Verdaguer , com tots els altres carrers de Valldoreix estan en perfecte estat, el millor per el poble es reasfaltar un carrer que estaba en bon estat. Aixo si que es gobernar per el poble i fer un bon us dels diners publics. Una mostra mes del gobern que tenim I com la Sra.Turu es permet expulsar als vocals de CIU/ACTUEM i prescindir de la seva feina, cap problema, tot arreglat. JA EN HI HA PROU

Albert. Enviat el 17/abr/09


Doncs jo opino que la senyora Turu ha fet el que havia de fer. Era molt important aprofitar una injecció econòmica extraordinària com aquesta. I la idea de millorar la Rambla amb paviments nous, soterrar els cables que ara pengen per tot arreu, i començar a fer el carril bici tant esperat per molts, trobo que és encertada. A més, la Turu està on està com a resultat d'unes eleccions, a partir d'aquí els polítics han d'actuar, no s'ha de consultar cada vegada cada cosa que es vol fer, la consulta i examen ja es produeix cada 4 anys.

pijo de capcelera. Enviat el 23/abr/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.