Una vuitantena de persones participen al seminari de l'Observatori del Deute per la Globalització


  • Comparteix:

Els països del sud seran els més perjudicats per la crisi econòmica. Aquesta és la conclusió del seminari organitzat per l'Observatori del Deute per la Globalització que s'ha celebrat aquest dissabte a Sant Cugat. Les xerrades, emmarcades sota el títol 'I qui paga la crisi?', han reunit una vuitantena de persones d'edats i perfils molt diferents a la Casa de Cultura.

L'endeutament dels països pobres en el context del món globalitzat ha estat l'eix central de les cinc conferències que han completat el seminari. El representant de l'Observatori del Deute a Sant Cugat, Dani Gómez, ha destacat el cara a cara sobre el proteccionisme econòmic en el comerç globalitzat com la principal novetat de l'edició d'enguany.

Dani Gómez

Aquest any hem fet un debat entre dues persones amb posicionaments diferents. A través d'unes preguntes que s'han pogut preparar a casa, han simulat un debat molt interessant.



Un debat ha posat el punt i final a la jornada. Alguns dels participants destaquen les idees més interessants que han extret del seminari.

Participants

Hem d'afrontar tots junts els nous reptes. / Els països del sud ens donen més que nosaltres a ells. / Malhauradament els països del sud són els grans deutors de la crisi.



Segons l'organització, Sant Cugat ha acollit aquesta iniciativa per cinquena vegada perquè 'és la ciutat de l'Estat espanyol amb més de 30.000 habitants que més ha recolzat l'abolició del deute extern'.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.