L'Audiència de Barcelona jutja una parella de les Planes acusada d'apallissar el seu fill de tres anys


  • Comparteix:

L'Audiència de Barcelona jutja una parella de les Planes acusada de maltractar el seu fill l'any 2001 quan el nen tenia només tres anys. Durant el primer dia de judici, el pare i la mare s'han acusat mútuament d'haver provocat les lesions al nen.

Segons el ministeri fiscal, la primera agressió va passar l'any 2001 mentre vivien a Cornellà, quan l'acusat presumptament va propinar una brutal pallissa al nen que li va provocar una fractura de la clavícula esquerra, li va trencar el llavi i li va ocasionar múltiples hematomes. A mitjans de març, mentre vivien a una barraca de les Planes, el fiscal assegura que l'acusat va colpejar el menor amb una brutalitat inexplicable fent-li ferides que van necessitar 97 dies d'hospital i 310 per cicatritzar-se.

Durant la primera sessió del judici, la mare ha assegurat que del fill se'n cuidava el pare, perquè ella es dedicava a la prostitució i no se'n podia fer càrrec. El pare, en canvi, ha responsabilitzat la mare dels maltractaments. Un dels testimonis, veí de la parella, ha explicat que ell va denunciar els fets a la policia quan va veure el nen, de 3 anys, amb síntomes d'haver sofert una pallissa.

Testimoni

Vaig veure al noi i em va dir que el nen havia caigut, però jo no el vaig creure


El fiscal demana 24 anys de presó en concepte d'autor de les agressions, i 10 anys per la mare com a autora per omissió. També demana una indemnització de 100.000 euros per les ferides i seqüeles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.