L'AMPA de l'escola Europa dóna 9.000 euros per a Creu Roja en un sopar benèfic


  • Comparteix:

L'AMPA de l'escola Europa ha aconseguit recaptar prop dels 9.000 euros per a la delegació local de Creu Roja. Un sopar benèfic al restaurant la Masia, la tómbola i una subhasta de quadres han servit aquest divendres per recaptar aquesta donació que s'organitza per segon any consecutiu. L'ajut econòmic servirà per finançar un projecte a Moçanbic amb malalts de Sida.

Uns 200 comensals, 90 botigues col·laboradores i una vintena de quadres han aconseguit arribar a una recaptació de 9.000 euros en benefici de la delegació de Creu Roja a Sant Cugat, Rubí i Valldoreix.

El president de l'entitat, Enric Martínez, explica a què es destinarà aquesta donació.

Enric Martínez

Va destinat a un projecte que es farà a Monçanbic i que treballa amb persones malaltes de Sida i orfes de malalts de dues petites comunitats.


La iniciativa, que se celebra en forma de sopar des de fa dos anys, pretén a més conscienciar els alumnes de l'escola Europa de la importància de ser solidaris amb una activitat conjunta amb els pares. Ho explica el president de l'AMPA, Sergi Trilla.

Sergi Trilla

És compartir i potenciar l'educació que es fa amb l'escola amb els nens. Està fomentada en dos pilars: l'educació en valors i en idiomes.


El sopar benèfic s'ha celebrat al restaurant la Masia i se suma a altres propostes benèfiques que organitza l'escola des de l'AMPA.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.