Satisfacció dels adjudicataris dels 87 habitatges del complex de Mira-sol Centre


Temes relacionats

Aquest dijous es lliuren els 87 pisos de Promusa del complex Mira-sol Centre (29/abr/09)


  • Comparteix:

Ja s'han lliurat les claus dels 87 pisos de Promusa del complex Mira-sol Centre, dels quals 64 són de venda i 23 de lloguer per a joves. Els habitatges de promoció pública tenen sistemes per estalviar energia com plaques solars i recuperadors d'aigües grises. Els pisos, que s'han entregat aquest dijous al vespre, són els primers espais que es posen en marxa del complex Mira-sol Centre.

Escoltem dos dels adjudicataris, Daniel Monedero i Jordi Ferrer.

Adjudicataris

Estic molt content perquè m'ha tocat un pis i em dóna l'oportunitat d'independitzar-me sense pagar un preu prohibitiu. / Tenim un pis de tres habitacions, dos banys i uns acabats molt bons.











L'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat que aquests adjudicataris són els 'pioners' d'un nou barri i els ha advertit que no viuran en un lloc fantasma.

Lluís Recoder

Qui digui que això és un barri fantasma no els hi feu cas. Tots els barris al principi ho han estat, mireu el Parc Central, Coll Favà ara tenen de tot. Aquest serà un barri magnífic.


El complex de Mira-sol Centre ocupa una superfície de 44.000 metres quadrats i acull habitatges, oficines, mercat, supermercat i galeries comercials. Per ara, d'aquest complex, només se n'han entregat aquests pisos. A l'estiu es començarà amb les oficines. Paral·lelament, l'Ajuntament busca una empresa per gestionar el mercat del centre.

Amb el complex de Mira-sol Centre, que es troba al voltant de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) d'aquest districte, es busca dotar el municipi d'una nova zona de centralitat social i comercial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.