Dilluns finalitza el període de pre-inscripció als centres d'educació infantil, primària i secundària


  • Comparteix:

Dilluns finalitza el termini de pre-inscripcions als centres d'educació infantil, primària i secundària. La regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa, ha destacat el treball que realitza la Comissió de Matriculació per adequar l'oferta a la demanda. Àngels Ponsa també ha afirmat que la majoria de famílies afectades pel canvi d'adscripcions als instituts tindran una solució satisfactòria.

Des del passat dia 17, la Comissió de Matriculació està recollint les sol·licituds de pre-inscripcions al segon cicle d'ensenyament infantil, i educació primària i secundària. La funció d'aquesta comissió és la de confeccionar una radiografia de la demanda de places, abans que comenci el període d'inscripcions després de Setmana Santa.

La regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa, considera que el treball de la Comissió és fonamental per adequar les necessitats ciutadanes a l'oferta:

Àngels Ponsa

S'anirà cas per cas i família per família intentant respectar al màxim el desig de tothom


La regidora ha recomanat als pares que s'informin adequadament sobre l'oferta dels centres, més que tirar de les experiències de familiars o coneguts. Pel que fa al procés d'adscripcions als instituts, que enguany ha sofert canvis, Ponsa ha dit que es solucionaran els problemes de la majoria de les 10 famílies afectades:

Àngels Ponsa

Potser no es podran resoldre tots els casos, però si la gran majoria


Pel que fa als nens i nenes que han d'accedir al segon cicle d'educació infantil, la regidora Ponsa ha aconsellat que els pares s'informin en el centre més proper, tot i que no sigui el preferent. Els bàrems de les pre-inscripcions es publicaran el 3 d'abril. Després s'obrirà el període d'al.legacions i el 5 de maig es publicaran les llistes definitives. La matriculació es realitzarà entre els dies 12 i 16 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.