FGC guanya el Premi ConBici a la mobilitat sostenible


  • Comparteix:

FGC té parada a Sant Cugat

FGC té parada a Sant Cugat

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha guanyat el premi ConBici a la mobilitat sostenible. Aquest guardó que atorga la Coordinadora Ibèrica en Defensa de la Bicicleta valora la tasca a favor de la intermodalitat del tren i la bicicleta. FGC ha adequat en els últims anys les seves infraestructures per afavorir la combinació entre aquests dos mitjans de transport.

La Coordinadora Ibèrica en Defensa de la Bicicleta reuneix a 47 associacions d'usuaris i usuàries de la bicicleta de l'Estat espanyol i Portugal. L'acte d'entrega del premi s'ha celebrat aquest dimarts a l'estació de FGC de Plaça Espanya.

D'altra banda, el website de FGC també ha estat reconegut amb un bronze en la 39a edició dels Premis Internacionals Laus del disseny gràfic i la comunicació visual que organitza anualment l'Associació de Directors d'Art i Dissenyadors Gràfics del FAD.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.