El Restaurant 'Casa Lola' del CPA s'omple de flamenc i de públic


  • Comparteix:

Els participants dels tallers de dansa del Centro Popular Andaluz (CPA) han mostrat el flamenc en forma de menú de restaurant. Des de les alumnes de nivell més avançat, que conformaven el 'pica-pica', fins el grup dels més petits, que representaven els entrants, el restaurant 'Casa Lola' ha obert les seves portes durant dues sessions per mostrar la feina feta durant el curs. Davant de l'èxit de públic obtingut aquest curs, l'entitat es planteja celebrar el proper final de curs al Teatre-Auditori.

Per segon any consecutiu, els alumnes dels cursos de flamenc del CPA han ofert un tast de la feina feta durant l'any. 'Carpaccio', 'Gambitas', Arròs caldós i tarta, entre d'altres, han estat els plats del menú de 'Casa Lola', presentats pels alumnes dels diferents nivells de dansa flamenca.

El president de l'entitat, Antonio Rodríguez, valora així l'afluència de públic obtinguda enguany.

Antonio Rodríguez

L'any que ve segurament negociarem amb el Teatre-Auditori realitzar la festa de fi de curs a l'equipament per tal de celebrar-la en un sol dia.



De la seva banda, les alumnes del grup avançat de flamenc, Esther Villarejo i Gemma Benet, expliquen la seva experiència.

Esther Villarejo i Gemma Benet

El flamenc té molt de sentiment.. / Quan el flamenc t'atrapa, no hi ha manera d'escapar.





Davant l'afluència de públic d'enguany, l'organització es va veure obligada a doblar la sessió de la mostra, que s'ha celebrat dissabte a les sis de la tarda i diumenge al migdia al teatre del CPA. L'entitat estudia negociar amb el Teatre-Auditori poder celebrar el proper fi de curs a l'equipament municipal.



  • Comparteix:

COMENTARIS

M\'agradaria afegir els noms d\'Ana Pérez i Míriam Mesa, les profesores de dansa, que cada dia ens ensenyen una mica més de la dansa del flamenc, i que amb tota la seva il·lusió, dedicació i entusiasme fan possible moments com els de \"Casa Lola!\".

Rocio G-A. Alumna del CPA. Enviat el 15/jun/09


Totes les alumnes del CPA que tenim el privilegi i el plaer de poder gaudir de les clases de flamenc impatides per les nostres profesores Ana Pérez i Miriam Mesa, reiterem el comentari de la nostra companya Rocio. Gràcies per tot.

Alba Grau. Enviat el 17/jun/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.