El primer dia del Mini-saló de l'Ensenyament es tanca amb una cinquantena de visites


  • Comparteix:

Prop de mig centenar d'estudiants de la ciutat han passat pel Mini-saló de l'Ensenyament durant el seu primer dia de funcionament. Aquesta mostra, situada a l'Espai Jove de la Casa de Cultura fins l'onze d'abril, recull la principal oferta sobre l'ensenyament reglat i no reglat.

El Mini-saló està especialment recomanat pels alumnes de quart d'ESO i els de segon de Batxillerat. Tots aquells que s'apropin a la Casa de Cultura durant aquests dies podran consultar les correspondències entre els itineraris de Batxillerat i l'accés a les carreres universitàries així com els plans d'estudis de les diferents llicenciatures i diplomatures i dels cicles formatius. Segons la regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa, l'objectiu és donar a conèixer les noves propostes educatives per tal de què els joves estiguin millor preparats.

Àngels Ponsa

El Mini-saló es dirigeix a tots els joves que encara no tenen clar el seu futur acadèmic


Recordem que també és possible rebre informació de manera més personalitzada si es concerta cita prèvia. Els dies 3 i 4 d'abril, arribarà a la mostra el bus dels estudis de la Universitat Politècnica per explicar la seva oferta del campus de Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.