Dos morts i una ferida greu en un accident als Túnels de Vallvidrera


  • Comparteix:

Un accident de trànsit als Túnels de Vallvidrera ha causat dos morts i una ferida greu, tots residents a Sant Cugat, aquest dimarts a la tarda. La topada frontal, en què s'han vist implicats dos vehicles, ha passat a primera hora de la tarda i ha bloquejat temporalment el trànsit en els dos sentits.

El xoc ha passat a tres quarts de tres de la tarda en el túnel situat després de pagar el peatge en sentit Barcelona. A causa de l'impacte han mort dues persones d'un dels vehicles: l'acompanyant, de 84 anys, i el conductor, de 78 anys, veïns tots dos de Sant Cugat. La conductora de l'altre cotxe, de 18 anys i també veïna de Sant Cugat, ha resultat ferida greu i ha estat traslladada a l'hospital Vall d'Hebron. Segons fonts dels Túnels de Vallvidrera, el vehicle on viatjaven les dues persoens que han mort ha impactat amb l'altre després de sortir del seu carril de circulació.

Quatre dotacions dels Mossos d'Esquadra i nombrosos vehicles dels bombers s'han desplaçat fins al lloc dels fets.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.