Destins propers per a les vacances d'estiu dels santcugatencs


  • Comparteix:

Les agències de viatges santcugatenques tenen demanda

Les agències de viatges santcugatenques tenen demanda

Els santcugatencs no deixaran de viatjar durant l'estiu però sí que abandonaran els destins llunyans. Les ciutats europees, les illes Balears i les Canàries, així com la costa mediterrània, són els indrets més demandats a les agències santcugatenques.

Els santcugatencs no es quedaran a casa durant aquest estiu tot i la crisi econòmica. Encara que no optaran per grans rutes, sí que viatjaran en funció del seu pressupost.

Diferents membres de les agències de viatges santcugatenques expliquen els destins més buscats pels ciutadans.

Agències viatges

Costa mediterrània, atlàntica, illes, Europa... / Carib, Balears i Canàries i Europa. / De creuer, Europa, Canàries, Balears. / Europa mediterrània, Grècia, nord d'Espanya.



Algunes agències com la del Racc i el Corte Inglés han optat per premiar els clients previsors que van decidir comprar les seves vacances amb temps. Altres com Viatges Sant Cugat s'han decantat per buscar, a partir del pressupost dels clients, la manera que poguessin viatjar encara que això impliqués l'escurçament els dies del viatge, la qualitat dels hotels o l'increment de les escales en el cas dels vols.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.